Rólunk

Rólunk - Bemutatkozás 

Cégünk, mint webshopunk is,  két szenvedélyünket, a fotózást és a motorozást egyesíti. 

A két weboldalunk párhuzamosan létezett egymás mellett, majd 2020-ban egy fúzió alkalmával  Adves. márkanév alatt egyesült. 

Az AdvesPhotoShop Kft. 2012 óta várja a fotózás és videózás szerelmeseit. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, képzett értékesítőink magas színvonalú kiszolgálással és kiemelkedően széles termékpalettával állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Ennek köszönhető, hogy mára az AdvesPhoto márkanév több ezer elégedett ügyfelünknek egyet jelent a megoldással. Tehát ha széles kínálatunkból nehezen tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket, vagy tanácsra van szüksége a jó döntéshez, esetleg nem talál egy felszerelést, vagy egyszerűen csak segítségre szorul, képzett szakértékesítőink örömmel állnak az Ön rendelkezésére az optimális megoldás kidolgozásában. Kérem, hívjon minket bizalommal, hogy mielöbb üdvözölhessük elégedett partnereink között, mert az Ön öröme a mi sikerünk.

Vásárlóinkat raktárról, partner raktárról szolgáljuk ki.

Az AdvesMoto a KSR GROUP hivatalos magyarországi partnere.

A családi kézben lévő osztrák KSR Group nemzetközi piacokra fejleszt és forgalmaz termékeket és megoldásokat. Az "okos termékek" a szórakozáson túl a funkcionalitást és a megbízhatóságot is képviselik. A KSR Group termékpalettája az élvonalbeli járművektől az elektronikai eszközökig terjed. A vállalat több mint 100 munkatársat foglalkoztat csak Európában és 5 partner irodával rendelkezik Ázsiában, így a KSR Group a saját szegmensében piacvezetőnek számít Európában. A KSR Group termékeit a világ több mint 60 országában forgalmazzák. A családi kézben lévő osztrák KSR Group nemzetközi piacokra fejleszt és forgalmaz termékeket és megoldásokat. A KSR MOTO AUSTRIA elektromos és benzines motorkerékpárokat forgalmaz világszerte, mely termékeket a jó minőség mellett a kedvező ár is jellemez. A KSR Group egy multibrand, amely sok olyan motorkerékpár világmárkát forgalmaz, - a saját márka mellett - amelyek már régóta közismertek a motoros társadalom előtt, melyek a teljesség igénye nélkül a következők: Royal Enfield, Malaguti, Ninebot by Segway, Lambretta. Ezen nagy és méltán híres márkák mellett van néhány feltörekvő márka, akik 2019-re kivívták a benzines és elektromos mobilitásra fogékony  érdeklődők tiszteletét és felkeltették érdeklődésüket a KSR MOTO termékei iránt, úgymint: Niu intelligens elektromos smart robogók, SUR-RON elektromos krosszmotorok, Brixton klasszikus motorok.

KSR Group GmbH rövid története

A tulajdonos család üzleti története egészen a 19. századig nyúlik vissza.

1967: A Zugschwert & Schnellar alapítása, amely a mostani KSR Group - mint nemzetközi kereskedelmi cég - elődje volt

1996: Névváltás Kirschenhofer GmbH-ra, és belépés a járműipari szektorba

2004: A GENERIC motorkerékpár márka alapítása

2009: A cég átnevezése KSR Group GmbH-ra

2010: ISO 9001:2008 tanúsítvány megszerzése

2012: Az első saját fejlesztésű vízhűtéses, 125-cm³-es, négyütemű motorral rendelkező motorkerékpár, valamint az első kiemelhető akkumulátorral rendelkező, teljes méretű elektromos robogó bemutatása.

Fejlesztés

A KSR Group a motorkerékpárok vázának és motorjának fejlesztésére szakosodott kutatási és fejlesztési központot vezet a kremsi székhelyű központban, Ausztriában. 2012-ben a KSR Group piacra dobta az első motorkerékpárját egy teljesen újonnan kifejlesztett, vízhűtéses, 125 cm³-es EFI négyütemű motorral. 2008 óta a KSR Group saját motorkerékpár-tesztelő központot üzemeltet, hogy minden terméket szigorú bevizsgálásnak vethessenek alá.

Design

A KSR Group olyan vezető európai formatervező cégekkel dolgozik együtt, mint a KISKA Design, Ázsiában pedig saját formatervező részlege van. A központban lévő grafikus csapat felel a matricák és csomagolások kialakításáért valamint a kézikönyvek és reklámanyagok készítéséért.

Támogatás

A KSR Group szolgáltatásai közé tartozik a kézikönyvek biztosítása, a végfelhasználók számára nyújtott online és telefonos támogatás, valamint garanciális és pótalkatrész megrendelések teljesítése. 

A központi raktárban Kremsben / Ausztriában jelenleg több mint 1,5 millió alkatrész található meg, ahonnan több mint 500.000 pótalkatrész kerül kiszállításra évente. 

Minőség

A legmagasabb minőség biztosítása érdekében a KSR Group a Quality Austria segítségével bevezette az ISO 9001:2008 minőség irányítási rendszert. A járműszektort a TÜV Austria akkreditálta a német KBA (Közúti Közlekedési Hatóság) számára.

A Bizalom kultúrája

A KSR Group sikere az alkalmazottak szakértelmén alapul. A KSR Group támogatja a bizalom kultúráját, valamint nyitott minden ember és kultúra irányában.

Fenntarthatóság

A KSR Group számára rendkívül fontos a természet megőrzése és a természeti források elővigyázatos használata. A KSR Group által kifejlesztett benzinmotorok a leghatékonyabb és legtakarékosabb motorok közé tartoznak. A KSR Group az elektromobilitás területén is úttörő szerepet tölt be.

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, melyek a Motorkerékpár regisztrációs adót, és az üzembehelyezési költségeket NEM tartalmazzák.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.